TOKO WAH MAY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Wah May. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 21:23 Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. Werd keurig en netjes bezorgd, op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar.
6 mei 2024 om 22:01 Genoten
3 mei 2024 om 20:36 Eten was kk smerig vies , oud , niks was vers. Ik raad iedereen aan om naar fuxing te gaan, adres: piusstraat 8 5038 WS Tilburg. Weet je in iedergeval dat je niet voor stront betaald.
2 mei 2024 om 21:57 Hopi dushi zoals altijd
29 apr 2024 om 21:35 Top
29 apr 2024 om 20:48 Heerlijk, genoten
5 mrt 2024 om 14:50 Bosnan sera largu asina atrobe mi ta koba bosnan mama…nos a sinti boso falta
1 mrt 2024 om 18:24 Voor de tweede keer besteld en helaas weer veel te zout, en veel aangebrande stukjes in het eten. Na een kleine portie alles dus weggegooid. De bezorging was wel snel en vriendelijk, maar helaas zal ik hier niet meer bestellen tot er wat verbeterd.
26 feb 2024 om 20:11 only potatoes, very poor quality, a few pieces of chicken are an embarrassment
26 feb 2024 om 2:38 Ik heb de helft van mijn bestelling niet gekregen.. En het was erg zoutig, niet authentiek Antilliaans eten
24 feb 2024 om 19:00 Het was helaas niet lekker, erg zout en smaakte echt niet. De kip in de loempia’s vertrouwde we niet meer dus helaas alleen de kroepoek opgegeten en de rest weg gegooid. Erg jammer.
19 feb 2024 om 17:34 Slechte eten. En te weinig ! Nooit meer!